Om oss

Psykologtjenesten er et privat psykologkontor midt i Grimstad sentrum. Grimstad ligger sentralt plassert på Sørlandet, under en halvtimes kjøring både fra Arendal og Kristiansand. Vi holder til i lyse og trivelige lokaler i Storgaten 37, med kort vei til parkeringshus og bussholdeplass.

Psykologtjenesten tar imot ungdom, voksne, par og familier. All behandling bygger på anerkjente og godt dokumenterte behandlingsmetoder. Behandling hos psykolog er regulert gjennom helsepersonelloven, som sikrer at all helsehjelp skal være forsvarlig og bygge på godt dokumenterte metoder. Ved behandling hos oss er dine rettigheter sikret gjennom Pasientrettighetsloven.

Alle som er tilknyttet Psykologtjenesten er medlemmer av Norsk Psykologforening. Vi har med dette forpliktet oss til å følge «Etiske prinsipper for nordiske psykologer», samt foreningens egne retningslinjer for god og effektiv behandling.

Privatpraktiserende psykologer har lovpålagt medlemskap i Norsk Pasientskadeerstatning, noe som gir en trygghet for deg som pasient.

Vår klinikk består per i dag av fem spesialister. Les mer om oss her →